Service & Onderhoud

Service & Onderhoud

Uw partner voor vaatwastechniek. Dat is het doel dat we voor ogen hebben bij Vossebeld Vaatwastechniek. Dat houdt ook in op elk moment op ons kunnen rekenen. Met name als de machine niet goed werkt en het wasproces de werkzaamheden verstoort. We analyseren het probleem en lossen het op met behulp van ons uitgebreide servicenetwerk. Onze technici van de servicedienst zijn op elk uur van de dag voor al onze klanten beschikbaar en kunnen snel ter plekke zijn. Zodat alles weer zo snel mogelijk werkt.

Onderhoud aan de vaatwasser

Het is algemeen bekend: een machine die is geïnspecteerd en regelmatig onderhoud, draait beter. En langer. Dat geldt ook voor professionele vaatwasmachines: ze moeten dag in, dag uit maximaal presteren en leveren perfecte wasresultaten. Zonder storingen. Dat is geen probleem voor een Winterhalter die regelmatig wordt onderhouden. En dat is waarom wij u passende onderhoudspakketten aanbieden.

Onderhoudscontracten

Met een goed onderhouden installatie blijft uw afwasinstallatie waardevast, heeft u minder kans op storingen, blijft uw installatie in bedrijf en bent u gegarandeerd van een perfect wasresultaat. Daarom adviseren wij om een onderhoudscontract bij Vossebeld Vaatwastechniek af te nemen.

Laat ons u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Scroll naar boven