Over Vossebeld

Ervaren Service- en Installatiemonteurs

Als leverancier van professionele vaatwasmachines is Vossebeld / Winterhalter reeds tientallen jaren een begrip. Wij bieden u niet alleen een goed product maar geven ook een perfecte service. Een adres waar kwaliteit en service als vanouds hoog in het vaandel staat.

Wij beschikken over een team van ervaren service- en installatiemonteurs, elk een specialist op het gebied van vaatwasmachines, die 24 uur per dag, alle dagen per jaar, een probleemloze werking van de bedrijfsvaatafwasmachines en systemen garanderen.

Voor elke sector

Verschillende toepassingen. In verschillende sectoren. Met verschillende eisen. Maar altijd met hetzelfde doel: een professionele vaatwastechniek. Nauwkeurig afgestemd op de individuele situatie.

Storingsdienst

Mocht er onverhoopt, ondanks de hoge kwaliteit van de winterhaltervaatwasmachines, toch iets mis gaan, is onze eigen, vakkundige technische dienst 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u bereikbaar. Om de kans op tussentijdse reparaties zo klein mogelijk te houden, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Onderhoudscontracten

Met een goed onderhouden installatie blijft uw afwasinstallatie waardevast, heeft u minder kans op storingen, blijft uw installatie in bedrijf en bent u gegarandeerd van een perfect wasresultaat. Daarom adviseren wij om een onderhoudscontract bij Vossebeld Vaatwastechniek af te nemen.

Laat ons u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw bedrijf.

Scroll naar boven