Als leverancier van professionele vaatwasmachines is Vossebeld / Winterhalter reeds tientallen jaren een begrip. Wij bieden u niet alleen een goed product maar geven ook een perfecte service. Een adres waar kwaliteit en service als vanouds hoog in het vaandel staat.

Daarom kiest u met Vossebeld Vaatwastechniek de juiste partner, wij bieden u een compleet assortiment. Van een perfecte afwasmachine, tot aan een perfecte waterbehandeling, doseerapparatuur, was- en naglansmiddelen. Daarom kan en mag van ons worden verwacht dat wij het best haalbare resultaat uit uw Winterhalter vaatwasmachine halen.

Wij beschikken over een team van ervaren service- en installatiemonteurs, elk een specialist op het gebied van vaatwasmachines, die 24 uur per dag, alle dagen per jaar, een probleemloze werking van de bedrijfsvaatafwasmachines en systemen garanderen.

Vossebeld Vaatwastechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt spoelkeukens in horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, instellingen, schepen, crematoria, scholen, kantines, bakkerijen, slagerijen en zuivelboerderijen.

De winterhalter vaatwasmachine is een kwalitatief hoogstaand product, bekend om de allerbeste wasresultaten.

Mocht er onverhoopt, ondanks de hoge kwaliteit van de winterhaltervaatwasmachines, toch iets mis gaan, is onze eigen, vakkundige technische dienst 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u bereikbaar. Om de kans op tussentijdse reparaties zo klein mogelijk te houden, kunt u bij ons een onderhoudscontract afsluiten.

Op deze manier kunt u jarenlang genieten van een topproduct.