Deze gereedschap, pannenspoelmachines zijn  voor elk bedrijf met grotere vaat een musthave. Vanwege zijn enorme waskracht ideaal voor pannen, potten, bakken en  grote gereedschappen. Wij van Vossebeld Vaatwastechniek,  installeren, onderhouden en zorgen ervoor dat deze serie ten alle tijden bedrijfsklaar voor u staat.

Voordelen

Ergonomische werking

Een snelstarttoets en touchscreens. Met de UF-serie ben je verzekerd van een gebruiksvriendelijke en ergonomische werking.

Perfecte wasresultaten

De UF-serie staat garant voor perfecte wasresultaten. De UF-serie pakt hardnekkig veil als eiwit, zetmeel en vet ook effectief aan. Eenvoudig jouw gereedschappen professioneel wassen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Onder extreme condities gereedschappen wassen. De UF-serie is er speciaal voor ontwikkeld. Hoogwaardige materialen en kwalitatieve afwerking zorgen voor kwaliteit en betrouwbaarheid. 

Hygiëneveiligheid

Werken met voedsel moet hygiënisch.  Daar past de UF-serie perfect bij. Door de goed doordachte binnenruimte is hij eenvoudig te reinigen.

UF-serie downloads


Brochure UF-serie


Korte gebruiksaanwijzing UF-serie

Contacteer onze experts

Vossebeld Vaatwastechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt spoelkeukens in horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, instellingen, schepen, crematoria, scholen, kantines, bakkerijen, slagerijen en zuivelboerderijen.

Heeft u vragen of wilt u advies of gewoon meer informatie?

Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.


Stuur een e-mail


Bel ons


Whatsapp ons