Voorlader vaatwasmachines

De voorlader serie voor een perfecte en hygiënisch schoon resultaat. Af te stemmen voor elke vaat doormiddel van, temperatuur, waterdruk, tijd en chemie. Deze machine is voor elke sector een meerwaarde. Wij van Vossebeld Vaatwastechniek,  installeren, onderhouden en zorgen ervoor dat deze serie ten alle tijden bedrijfsklaar voor u staat.

Voordelen

Een reductie van 25% van het waterverbruik ten opzichte van het voorgaande model. Dit komt door het geoptimaliseerde wasveld. Hierdoor dalen de kosten. Zowel de energiekosten als de verbruikskosten gaan omlaag.

De UC-serie is eenvoudig in gebruik. Onder andere door een touchscreen, eenknopsbediening en een ergonomische deurgreep. Zonder gereedschap haal je eenvoudig de wasvelden uit de machine. Daardoor maak je de UC-serie eenvoudig schoon.

Een bistro-, glazen-, bestek- of serviesgoedvaatwasmachine. Hij is verkrijgbaar in de UC-serie. In de maten S, M, L, XL. Tot drie standaardprogramma’s en vele optionele mogelijkheden.

Met de UC weet je zeker dat je gedurende een lange tijd perfecte wasresultaten zult zien. De UC-serie laat stralen. Maar maakt ook hygiënisch schoon. 

UC-serie downloads

Contacteer onze experts

Vossebeld Vaatwastechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt spoelkeukens in horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, instellingen, schepen, crematoria, scholen, kantines, bakkerijen, slagerijen en zuivelboerderijen.

Heeft u vragen of wilt u advies of gewoon meer informatie?

Neem dan gerust contact op, wij staan u graag te woord.