Als  Service Monteur Vaatwastechniek, krijg je de kans om in een professionele werkomgeving ervaring op te doen in de wereld van Vaatwastechniek.

Als leverancier van professionele vaatwasmachines is Vossebeld Vaatwastechniek reeds tientallen jaren een begrip. Wij bieden u niet alleen een goed product maar geven ook een perfecte service. Een adres waar kwaliteit en service als vanouds hoog in het vaandel staat.

Daarom kiest u met Vossebeld Vaatwastechniek de juiste partner, wij bieden u een compleet assortiment. Van een perfecte afwasmachine, tot aan een perfecte waterbehandeling, doseerapparatuur, was- en naglansmiddelen. Daarom kan en mag van ons worden verwacht dat wij het best haalbare resultaat uit uw Winterhalter vaatwasmachine halen.

Wij beschikken over een team van ervaren service- en installatiemonteurs, elk een specialist op het gebied van vaatwasmachines, die 24 uur per dag, alle dagen per jaar, een probleemloze werking van de bedrijfsvaatafwasmachines en systemen garanderen.

Vossebeld Vaatwastechniek adviseert, ontwerpt, installeert en onderhoudt spoelkeukens in horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, instellingen, schepen, crematoria, scholen, kantines, bakkerijen, slagerijen en zuivelboerderijen.

WAT GA JE DOEN?

  • In een volledig uitgeruste servicewagen, werk je zelfstandig onderweg. Je onderhoudt machines, lost storingen op en installeert nieuw te plaatsen machines.
  • Je wordt na een intensief opleidingstraject, intern opgeleid tot volwaardig monteur. Dit eventueel in combinatie met een BBL opleidingstraject.
  • Kortom: een uitdagende en afwisselende functie voor een monteur Vaatwastechniek!

WAT HEBBEN WE JE TE BIEDEN?

  • Een professionele omgeving, waar we werken met de meest geavanceerde apparatuur.
  • Een team met gedreven mensen, die klaarstaan voor elkaar in een no-nonsense cultuur.
  • Een marktconform salaris met aantrekkelijke regelingen.

 

FUNCTIE-EISEN:

  • Jij hebt twee rechterhanden en bent technisch onderlegd.
  • Je hebt een gezonde dosis interesse in Techniek.
  • Je weet van aanpakken en trekt graag initiatief naar je toe.


Heb je interesse in deze uitdagende functie? Stuur je C.V. en motivatie naar info@vossebeld.nl t.a.v. Edwin Vossebeld. Heb je vragen? Bel ons op 0546-820202